FOTO Primăria Cumpăna a înlocuit echipamentele vechi de la locul de joacă din zona blocurilor H

Loc de joacă modernizat la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliului Local Cumpăna a finalizat cu succes astăzi, componenta principală a proiectului de “Reabilitare a locului de joacă din zona blocurilor H”, oferind astfel o nouă experiență de divertisment pentru copii.

„Echipamentele vechi au fost înlocuite cu unele moderne și de cea mai bună calitate, inclusiv un ansamblu de joacă ce include un leagăn metalic cu 4 locuri, un balansoar din metal dublu cu 4 locuri, o masuță de picnic, coșuri de gunoi și un gard de împrejmuire.

În viitorul apropiat, se va proceda la înlocuirea suprafeței de siguranță a sistemului de pardoseală, asigurând un mediu sigur și plăcut pentru copii.

Prin aceste investiții, Administrația Publică Locală subliniază importanța activităților recreative în aer liber pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor din comunitate” – Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*