FOTO Primarul Mariana Gâju a anunțat că o stație PECO și GPL va fi realizată în Cumpăna

Comuna Cumpăna va avea o stație PECO și GPL. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat vineri, că în localitate va fi în curând o stație PECO și GPL, dar și un punct de alimentare pentru mașinile electrice.

Mariana Gâju a postat pe pagina sa de Facebook, că investiția extrem de necesară, vine în contextul în care localitatea are peste 18.000 de locuitori, iar numărul mașinilor este în creștere de la an la an.

“Încă din anul 2017, am trimis numeroase adrese către diferite societăți de profil și am demarat discuții, iar astăzi, managerul general al societății SOCAR Petroleum S.A., cei care vor construi obiectivul, ne-a însoțit pe terenul de la intrarea în localitate, pentru a vedea amplasamentul”, a transmis Mariana Gâju.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*