Săpăturile pentru fundația cartierului ANL din Cumpăna sunt aproape finalizate

Continuă lucrările la cartierul ANL din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Săpăturile pentru fundația cartierului ANL din comună Cumpăna sunt aproape finalizate la opt zile de la începerea lucrărilor.

În data de 2 iulie au demarat lucrările de execuție la obiectivul de investiții „Locuințe pentru tineri destinate închirierii P+3E+M – 64 UL” (4 tronsoane), strada Vasile Pârvan, nr.1E, comuna Cumpăna – etapa a II A.

Pe data de 10 iulie, reprezentanții Primăriei Cumpăna au fost prezenți pe șantier și au constatat că săpăturile pentru fundație sunt aproape finalizate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*