Primăria Cumpăna începe din 9 septembrie distribuirea pubelelor pentru deșeuri reciclabile

Pubele pentru deșeuri reciclabile. FOTO Cumpăna News

Primăria Comunei Cumpăna împreună cu Societatea de Salubrizare și Gospodărie Cumpăna va începe pe data de 9 septembrie, ora 16, distribuirea de europubele pentru deșeurile reciclabile.

Programul de distribuire se va desfășura conform graficului de colectare a deșeului reciclabil. Astfel, pe 9 septembrie pubelele pentru deșeuri reciclabile vor ajunge pe  străzile Osman Gafar, Salciilor, Monumentului, Narcisei, Colțunaș, Al. Alimanisteanu, Berzei, Trandafirilor, Salcâmului, Crizantemei, Alexandru cel Bun, Mihai Eminescu, Crinului, Preot Al. Dumitrescu,  Transformatorului, Șoseaua Constanței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*