FOTO Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Cumpăna

FOTO Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

În comuna Cumpăna, conform tradiției, evenimentele dedicate Zilei Naționale au început încă de dimineață, Imnul Național răsunând în centrul comunei!

Au fost depuse coroane de flori în amintirea și cinstea eroilor neamului la cele trei monumente din localitate, moment urmat de o slujbă religioasă săvârșită de IPS Teodosie alături de un sobor de preoți și diaconi. Corala Bărbătească “Armonia” a încântat pe toți cei prezenți cu un mini concert de cântece patriotice.

Elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, alături de preșcolarii Grădinițelor „Sfânta Maria”, „Florilor”, „Paradisul Copiilor”, împreună cu membrii Ansamblurilor “Boboceii Cumpenei” și “Mugurașii Cumpenei” au pus în scenă spectacolul „Mândru că sunt român”. Cântece, dansuri și poezii patriotice au răsunat pe scena Casei de Cultură din Cumpăna, emoția ajungând în inimile tuturor celor prezenți în sală!

De asemenea, cu această ocazie, a avut loc și o extraordinară expoziție de pictură, lucrări ale elevilor liceului, sub îndrumarea domnului profesor Marian Vintilă.

Seria evenimentelor a fost încununată de o Horă a Unirii pe imnul de suflet ”Noi suntem români” în interpretarea soliștilor Elena Iordan și Cătălin Câmpanu, la care nu au ezitat să prindă toți ce simt românește!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*