FOTO Daruri pentru preșcolarii și micii elevi din Cumpăna

Daruri pentru copiii din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Pentru că preșcolarii și micii elevi ai comunei Cumpăna au fost cuminți și silitori și în acest an, Moș Nicolae nu a lăsat nerăsplătită strădania acestora, aducându-le cadouri în ghetuțele frumos pregătite.

Astfel, reprezentanții Primăriei și Consiliul Local Cumpăna, în rol de spiriduși, s-au alăturat eforturilor Moșului, oferind astăzi, 6 decembrie 2023, pachețele cu dulciuri elevilor din clasele 0 – IV ale Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, antepreșcolarilor creșei “Rază de Soare”, dar și preșcolarilor celor trei grădinițe din localitate: Grădinița “Florilor”, Grădinița “Sfânta Maria” și Grădinița “Paradisul Copiilor”.

Copiii au fost încântați de daruri și au promis că vor fi mult mai ascultători de părinți și profesori, și că vor fi la fel de silitori și cuminți și în anul următor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*