Gimnastele C.S. “Victoria” Cumpăna au cucerit 5 medalii la Campionatul Balcanic de Gimnastică Ritmică din Muntenegru

FOTO Primăria Cumpăna

În perioada 14-17 septembrie 2023, în orașul Budva din Muntenegru, s-a desfășurat prima ediție a Campionatelor Balcanice de Gimnastică Ritmică, competiție la care au participat sportive din 11 țări.

În ultima zi a competiției, echipa de ansamblu a Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, a reușit să obțină alte 2 medalii de argint:

LOCUL 2 la individual compus, și

LOCUL 2 în finala de 5 cercuri.

Echipa României a obținut medalia de aur în clasamentul pe națiuni, din această echipă a făcut parte și ansamblul clubului din Cumpăna.

Din componența ansamblului fac parte sportivele Ulrich Maya, Georgescu Bianca, Matei Miruna, Luțan Andrada, Luțan Antonia și Banciu Amalia.

Astfel, sportivele de la CS Victoria Cumpăna au obținut la Campionatul Balcanic de Gimnastică de la Budva din Muntenegru un total de 5 medalii: 2 medalii de aur și 3 medalii de argint.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*