Serviciul de Salubrizare Cumpăna reamintește locuitorilor comunei că strada nu este coș de gunoi

Gunoaie aruncate pe trotuar. FOTO Serviciul de Salubrizare Cumpăna

Serviciul de Salubrizare Cumpăna reamintește locuitorilor comunei că strada nu este coș de gunoi și face apel la cetățenii care locuiesc la casă să nu mai aducă gunoiul la platformele celor care locuiesc la bloc.

Serviciul de Salubrizare Cumpăna a postat pe pagina de Facebook că pentru gospodării există un program de ridicare a deșeurilor din poartă în poartă o dată pe săptămână.

“Am făcut apel la bunul simț al unor concetățeni să nu mai aducă gunoiul din gospodărie la platformele destinate celor ce locuiesc la bloc și se pare că nu au avut ecou. Altă modalitate de a-i conștientiza nu avem. Pentru gospodării avem program de ridicare a deșeului din poartă în poarta săptămânal, vă rog sa respectați programul stabilit. Nu uitați strada nu este coșul dumneavoastră de gunoi!”, a anunțat Serviciul de Salubrizare Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*