Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva din Cumpăna

Parohia Cuvioasa Paraschiva din Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, alături de Consiliul și Comitetul Parohial al Parohiei Cumpăna II îi invităm pe credincioși să ia parte la “Hramul Bisericii Sfânta Cuvioasă Parascheva”, pentru a o cinsti cum se cuvine pe cea care alături de Sfânta Fecioară Maria, veghează asupra comunei.

Vineri 13, octombrie 2023, începând cu ora 14:00, va fi săvârșită slujba Sfântului Botez pentru doi copii proveniți din asistență maternală, oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, începând cu ora 8:00, va avea loc slujba de Utrenie, urmată la ora 9:30 de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

Imediat după Sfânta Liturghie, toți cei prezenți sunt invitați la tradiționala agapă frățească.

Alături de racla ce adăpostește sfințitele veșminte ale Cuvioasei Parascheva aflate în permanență în Biserica din Cumpăna, vor priveghea la rugăciunile credincioșilor și Moaștele Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ale Sfântul Ierarh Nectarie Făcătorul de Minuni și ale Sfântului Marelui Mucenic și Tămăduitor Pantelimon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*