Incendiu de vegetație uscată în apropierea Compexului Sportiv “Centenar 2018” din Cumpăna

Incendiu vegetație uscată. FOTO Primăria Cumpăna

Astăzi, 9 iulie 2024, în zona Compexului Sportiv “Centenar 2018” din comuna Cumpăna, a avut loc un incediu de vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 500 m2.

La stingerea acestuia au intervenit două autospeciale de stingere incediu din cadrul Detașamentului de Pompieri Constanța – Port, aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța.

„Pentru a evita repetarea unor astfel de incidente, amintim tuturor proprietarilor de teren intravilan, liber de construcții, neîngrădit și cu vegetație, că au obligația să întrețină curățenia și igienizarea imobilelor fără a arde resturile vegetale.

Stimați cumpăneni, arderea resturilor vegetale este strict interzisă cu precădere în periodele de caniculă pentru a preîntâmpina incidente ca cel de astăzi. În caz contrar vor fi aplicate aspre sancțiuni contravenționale.

Reamintim faptul că deșeurile vegetale și deșeurile rezultate din construcții se colectează pe flux separat de către operatorul de salubrizare, contracost. Informații la numărul de telefon: 0733 300 080” – Primăria Cumpăna.  

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*