Mariana Gâju răspunde întrebărilor locuitorilor din Cumpăna

Primarul Ec. Mariana Gâju a transmis un mesaj de Ziua Drapelului Național
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Primarul Mariana Gâju a anunțat că va răspunde întrebărilor locuitorilor din comuna Cumpăna care îi vor fi adresate pe pagina sa de Facebook.

Mariana Gâju a postat pe rețeaua de socializare că răspunsul la toate întrebările primite va fi dat într-un material video, pe data de 31 iulie.

:Dragii mei, vă invit aici, pe pagină, să-mi adresați întrebări, sugestii, propuneri, sesizări, iar vineri, pe 31 iulie 2020, voi răspunde tuturor, într-un material video ce va fi postat și aici pe pagină, dar și pe pagina #CumpănaNews. Implică-te! Demonstrează că îți pasă de comuna ta!”, a transmis Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*