Noi demersuri pentru realizarea patinoarului din Cumpăna

Locul unde va fi construit patinoarul din Cumpăna. FOTO Cumpăna News

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, a fost prezentă, luni, 23 noiembrie, la Compania Naţională de Investiţii Bucureşti, unde a depus nota de fundamentare privind solicitarea includerii în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, Subprogramul “Patinoare artificiale ” pentru obiectivul de investiţii „Patinoar in localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa” cu nr. de inregistrare CNI 29596/23.11.2020

Terenul propus pentru construirea patinoarului se află în patrimoniul UAT Cumpăna și este situat în zona de vest a localităţii, cu accesibilitate din strada Prelungirea Străjii.

Viitorul patinoar se va afla în imediata vecinătate a Sălii de sport „Elena Frîncu”, a Parcului de agrement și a Bazinului de înot ce urmează a se construi.

Terenul pus la dispoziție pentru construcția celor două investiții – bazin de înot și patinoar este de 9195 mp.

Pentru realizarea acestei investiţii există susţinerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*