Mariana Gâju a discutat cu premierul Ludovic Orban despre lucrările la malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră

Mariana Gâju s-a întâlnit cu Ludovic Orban. FOTO Facebook Mariana Gâju

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a discutat marți, 21 iulie, cu premierul Ludovic Orban despre lucrările la malul stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră, primind asigurări din partea șefului Guvernului că acestea vor continua.

Mariana Gâju a povestit pe pagina sa de Facebook, că i-a solicitat primului ministru să repartizeze fonduri pentru ca lucrările la malul Canalului Dunăre-Marea Neagră să continue.

“Am purtat astăzi discuții față în față cu primul-ministru al României, Ludovic Orban, căruia i-am expus încă o dată situația lucrărilor la malul stâng al Canalului Dunăre – Marea Neagră și căruia i-am solicitat, cu prioritate, repartizarea de fonduri pentru ca aceste lucrări de consolidare să se finalizeze, iar locuitorii din zonă să revină în casele pentru care au muncit o viață. Am primit garanția din partea primului ministru că, la rectificarea bugetară care va avea loc, va fi alocată suma de minim 35 de milioane de lei”, a afirmat Mariana Gâju.

Primarul din Cumpăna a discutat și cu ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

“De asemenea, am discutat şi cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan cu privire la susţinerea acestui proiect vital pentru Cumpăna și pentru locuitorii din zonă, care este de fapt al Ministerului Transporturilor, minister care, la rândul său alocă sumele către Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile”, a mai declarat Mariana Gâju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*