Programul Companiei de Salubrizare Cumpăna este unul normal pe perioada mini-vacanței de Rusalii

Mașnă de colectare a deșeurilor la Cumpăna. FOTO Salubrizare Cumpăna
Mașnă de colectare a deșeurilor la Cumpăna. FOTO Salubrizare Cumpăna

Minivacanța de Rusalii nu îi va afecta pe cumpănenii care au nevoie de serviciile companiei “Salubrizare Gospodărie Cumpăna”.

Astfel, programul de colectare al deșeurilor pentru ziua de luni, 8 iunie 2020 este unul normal. Mașinile de colectare a gunoiului vor fi pe teren chiar de la ora 7.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*