Centrul de Vaccinare din Cumpăna va funcționa trei zile pe săptămână, din 1 octombrie

Centrul de vaccinare Cumpăna

Începând cu data de 1 octombrie 2021, Centrul de Vaccinare Cumpăna va funcționa trei zile pe săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 08:00 și 16:00.

Persoanele peste 12 ani ce au de efectuat rapelul sau doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 sunt rugate să se programeze în timpul săptămânii, la numărul de telefon: 0712 012 442 , însă vor fi vaccinați și cei fără programare în limita dozelor disponibile.

Administrarea dozei de rapel (doza 3) se face doar persoanelor care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei 2 de vaccin, indiferent dacă au istoric de trecere prin boală.

În cadrul centrului se administrează doar vaccin Pfizer.

Minorii au nevoie de acordul informat al părintelui sau tutorelui legal.

Numărul dozelor de vaccin este limitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*