Cumpănenii, chemați să doneze sânge pentru un locuitor al comunei

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a transmis un mesaj către cetățeni prin care îi roagă să doneze sânge pentru a salva viața unui locuitor al comunei, internat la Spitalul Județean Constanța.

 “Astăzi vă rugăm să ne unim forţele pentru a salva viaţa unui locuitor al comunei noastre, Nicu Apostol este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și are nevoie urgentă de sânge. Persoanele care pot și doresc să doneze sânge, sunt rugate să se prezinte la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța. Vă rugăm să specificați numele: Nicu Apostol și Spitalul Județean de Urgență Constanța”, a transmis Mariana Gâju.

Ea a mulțumit cetățenilor că au fost alături de semenii în suferință în diverse ocazii în care aceștia au avut nevoie de sprijin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*