Noi informații despre proiectul cimitirului ortodox din Cumpăna

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Documentația cadastrală privind noul cimitir ortodox din Cumpăna va fi refăcut astfel că acesta va avea 1.500 de locuri de înhumare în loc de 2.269 câte fusese stabilite inițial.

Compartimentul Juridic și Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Cumpăna informează că va fi făcută retragerea cu încă 50 de metri de la limita proprietăților situate în vecinătatea noului cimitir.

“În vederea realizării obiectivului de investiții reprezentat de Cimitirul Nou Ortodox Cumpăna, de o importanță vitală pentru orice comunitate locală, se va efectua retragerea cu încă 50 m de la limita proprietăților situate în vecinătatea noului cimitir, cu refacerea documentației cadastrale, rămânând disponibile 1.500 locuri de înhumare din totalul inițial de 2.269 locuri de înhumare”, a anunțat Compartimentul Juridic și Serviciul Urbanism

Noul cimitir va fi realizat pe strada Zootehniei, nr.7

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*