FOTO Au fost montate marcaje rutiere pe străzile din zona complexului “Centenar 2018”

Indicatoare rutiere

Primăria Cumpăna a montat marcaje rutiere pe străzile din zona complexului “Centenar 2018”. Săptămâna viitoare în această zonă vor fi făcute marcajele stradale.

“Continuăm lucrările din cadrul proiectului ”Modernizare și reabilitare drumuri”. Se montează indicatoare rutiere pe străzile din zona complexului sportiv „Centenar 2018”. Săptămăna viitoare se vor efectua marcajele stradale (trasare și vopsire)”, a anunțat Primăria Cumpăna

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*