Un tânăr din Cumpăna dorește să realizeze un centru turistic în comună

Un tânăr din Cumpăna dorește să realizeze un centru turistic în comună, numit ”Green Magic Homes”.
Compartimentul de Urbanism, Disciplina în Construcții și Amenajarea Teritoriului din Primăria Cumpăna consideră că nu este nimic greșit în a promova o investiție care respectă tradițiile culturale și gastronomice dobrogene.

“Abordarea domnului consilier Imoșanu cu privire la promovarea proiectului de construcție a unui mini centru turistic ni se pare cel puțin ciudată. Ce este greșit în a promova și a sprijini proiectul unui tânăr al comunei Cumpăna care își dorește să pună bazele unei investiții, respectând tradițiile culturale și gastronomice dobrogene? Modelul există în comună – Pensiunea Indeep, cu bazin de scufundări, situat în imediata apropiere a locuințelor de tip ANL și care, an de an, atrage turiști din toate colțurile tării și nu numai, promovând astfel comuna noastră. Acest proiect va crea locuri de muncă și venituri proprii la bugetul local”, a transmis Compartimentul de Urbanism, Disciplina în Construcții și Amenajarea Teritoriului.

”Green Magic Homes” creează o experiență care asigură locuirea în armonie cu împrejurimile și se bazează pe promovarea respectării mediului înconjurător, în timp ce oferă semnificative avantaje din punct de vedere tehnologic. Construcțiile sunt acoperite cu pământ și vegetație bogată, făcându-le eficiente energetic și păstrează o temperatură constantă în interior. Aceste construcții sunt impermeabile și realizate din componente modulare, fabricate cu cea mai nouă tehnologie.

Avantajele construcțiilor sunt:
– Multiple posibilități de amenajare interioară și confort
– Asamblare rapidă
– Securitate deplină în timpul execuției
Modalitatea de punere în operă prin acoperirea cu pământ vegetal oferă o excelentă protecție fonică, protejează împotriva impactului temperaturilor extreme din exterior, necesită o întreținere minimă, se integrează în peisaj armonios, comparativ cu construcțiile convenționale și oferă o protecție excepțională împotriva fenomenelor naturale, a mai transmis Compartimentul Urbanism, Disciplina în Construcții și Amenajarea Teritoriului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*