Un pas înainte pentru realizarea bazinului de înot din Cumpăna

Bazin de inot. FOTO Primăria Cumpăna

Un nou pas a fost făcut pentru realizarea bazinului de înot din Cumpăna.

Primăria Cumpăna a anunțat că referitor la obiectivul de investiţii “Bazin de înot în comuna Cumpăna, judeţul Constanţa”,obiectiv cuprins în lista sinteză a subprogramului “Bazine de înot” derulat prin Compania Natională de Investiţii s-a trecut la etapa a II a de transmitere a documentelor necesare demarării procedurii de proiectare și execuţie. Acest obiectiv de investiții va fi construit în zona Parcul Verde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*