Primăria Cumpăna a anunțat începerea acțiunii de dezinsecție în perioada 28 iunie – 4 iulie

Deratizare în Primăria Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat începerea acțiunii de dezinsecție în localitate în perioada 28 iunie – 4 iulie, în funcție de conducerile meteorologice.

Primăria Cumpăna face apel la cetățeni și la agenții economici să facă dezinsecția pe proprietățile pe care le dețin.

“Săptămâna viitoare (28 iunie – 4 iulie) în funcție de condițiile meteo, va începe acțiunea de dezinsecție pe domeniul public al UAT Cumpăna. Pentru ca această activitate să fie eficientă facem apel la cetățeni si la agenții economici să desfășoare în aceeași perioadă dezinsecția pe proprietățiile pe care le dețin.Vom revenii cu detalii referitoare la data exactă cand va demara această activitate”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*