FOTO 276 de elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna au primit bursele de merit

Burse acordate elevilor Liceului Tehnologic Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

276 de elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din Cumpăna au primit bursele de merit pentru cel de-al doilea semestru.

Primăria Cumpăna a anunțat că în data de 15 iunie, 276 elevi (clasele V-VIII) ai Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu din comuna Cumpăna au primit bursele de merit pe semestrul II, al anului școlar 2020-2021, conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 14 din 27.01.2021.

Valoarea unei burse este de 400 lei și se acordă elevilor în următoarele condiții:

  • media generală cuprinsă între 8,50 – 10.
  • media 10 la purtare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*