FOTO Primăria Cumpăna continuă programul “Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2022–2023”

Elevi în tabere școlare. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, județul Constanța, reprezentată legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, continuă derularea și în anul 2023 a programului intitulat  „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2022–2023”, ce include schimbul de experiență pentru elevii cu rezultate școlare deosebite, prin acordarea unui sejur de 7 zile în zonele montane și de agrement ale țării, efectuându-se astfel schimbul de experiență între localitățile partenere, în perioadele: 10-16 iulie 2023, 24-30 iulie 2023 și 07-13 august 2023.

Vor fi prezenţi în comuna Cumpăna aproximativ 340 de persoane (elevi și profesori însoţitori) din localităţile: comuna Vânători Neamț, județul Neamț, comuna Seini, județul Maramureș, comuna Panaci, județul Suceava, comuna Berchișești, județul Suceava, comuna Gura Râului, județul Sibiu, comuna Sadu, județul Sibiu, comuna Siriu, județul Buzău, comuna Polovragi, județul Gorj, comuna Șișești, județul Mehedinți, Municipiul Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, comuna Hoghilag, județul Sibiu.

Elevii din localitățile partenere care sunt oaspeți în Cumpăna beneficiază de cazare și masă, plajă, vizitarea obiectivelor turistice din județul Constanța, dar și activități extrașcolare.

Acest program se derulează în vederea stabilirii relațiilor de parteneriat între comuna Cumpăna și localitățile din țară, precum și în vederea dezvoltării unei legături multilaterale, social-culturale, dar mai ales educative pentru copii și tineri, urmărind punerea bazelor unor relații de colaborare în domeniile educative și culturale între elevi și tineri, prin care se vor stabili relații între autoritățile administrative, între reprezentanții organizațiilor și asociațiilor profesionale sau individuale, între instituțiile culturale, religioase, de învățământ, etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*