Primăria Cumpăna organizează o acțiune de plantare a mii de puieți de ulmi și salcâmi      

Plantări de copaci în Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna în parteneriat cu Asociația „Creștem România Împreună” organizează sâmbăta, 27 aprilie 2024, începând cu ora 9:30, în parcul Parcul Verde de pe Șoseaua Strajei din comuna Cumpăna, în vecinătatea Sălii de Sport „Elena Frîncu”, acțiunea „Plantează in Romania”

Vor fi plantați 3000 de puieți ulmi și 30 platani în Parcul Verde din localitate și 1500 de puieți de salcâmi în pădurea de salcâmi a comunei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*