Primăria Cumpăna organizează Ziua Internațională a Familiei

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează miercuri, 15 mai 2024, de la ora 17.00, în Sala mare a Casei de Cultură din localitate, evenimentul Ziua Internațională a Familiei.

În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează  „Nunta de aur”. De asemenea, vor fi aniversate şi tinerele familii care în acest an și-au unit destinele, prin încheierea căsătoriei. Familiile vor primi în dar un frumos spectacol, flori, diplome şi daruri.

„Tuturor familiilor le vom oferi un frumos spectacol! Studenții și Profesorii Facultății de Arte (Secția Teatru) a Universității “Ovidius” din Constanța vor pune în scenă piesa de teatru ”Fii Cuminte, Cristofor!” de Aurel Baranga. Un spectacol inedit, o comedie spumoasă, scrisă după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală, în care autorul înveleşte drama cuplului plictisit într-o comedie de tip farsă, abordează tema perenă a familiei şi a încercărilor prin care trec partenerii atunci când armonia începutului este erodată de trecerea anilor” – Primăria Cumpăna.

În încheierea serii, Ansamblul “Doina Cumpenei” va debuta într-o nouă formulă cu un moment folcloric – coregraf Constantin Olteanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*