Primăria Cumpăna va oferi pachete cu produse alimentare pentru 350 de persoane vârstnice cu venituri reduse

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria şi Consiliul local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, Mariana Gâju, vor încerca să ofere un strop de fericire și lumină în sufletele  persoanelor  vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I (copii și adulți).

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, 350 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități gradul I vor primi pachete conținând produse alimentare necesare hranei  zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac.

Evenimentul va avea loc  marți 11 aprilie 2023, începand cu ora 10.00, la domiciliul persoanelor vârstnice din localitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*