FOTO Mariana Gâju: “Lucrările la grădinița cu program prelungit din zona Parcul Verde sunt aproape de final”

Lucrări la grădinița din zona Parcul Verde. FOTO Primăria Cumpăna

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că lucrările la grădinița cu program prelungit din zona Parcul Verde sunt aproape de final, în prezent grupurile sanitare sunt echipate cu gresie și faianță, iar în curtea interioară se lucrează la alei și la finisarea gardului.

Anunțul a fost făcut de Mariana Gâju pe pagina sa de Facebook.

“Dragii mei, cu bucurie vă anunț că lucrările la grădinița cu program prelungit din zona Parcul Verde sunt aproape de final, ceea ce reprezintă un lucru extraordinar pentru copiii și părinții din localitate. Grupurile sanitare sunt echipate cu gresie și faianță. În curtea interioară se lucrează la alei și finisarea gardului”, a declarat Mariana Gâju.

Grădinița va avea șase săli de clasă pentru 150 de copii. Acesta are un regim de înălțime P+1E, suprafața construită este de 521,46 metri pătrați, iar cea desfășurată de 1030,90 metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*