Ședință a Consiliului Local Cumpăna pe data de 30 iulie

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

O nouă ședință a Consiliului Local Cumpăna va avea loc pe data de 30 iulie, pe ordinea de zi aflându-se 26 de proiecte de hotărâre.

În dezbaterea consilierilor locali se află un proiect privind aprobarea decontării cheltuielilor aferente navetei cadrelor didactice și a personalului auxiliar care își desfășoară activitatea în cadrul unitățior de învățământ din comuna Cumpăna pentru lunile martie și mai și altul privind darea în administrare prin gestiune directă a serviciului de iluminat public al comunei Cumpăna.

Un alt proiect de hotărâre se referă la înființarea, organizarea și funcționarea Compartimentului Creșă, în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Cumpăna.

Proiectele de hotărâre împreună cu documentația de bază pot fi consultate pe site-ul Primăriei Cumpăna la adresa www.primaria-cumpana.ro, secțiunea Monitorul oficial local sau la Compartimentul Juridic și contencios, monitorizare proceduri administrative din cadrul Primăriei comunei Cumpăna.

Proiectul de hotărâre se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la secretarul general al comunei Cumpăna, iar cei interesați pot trimite propuneri, sugestii, opinii, cu valoare de recomandare privind conținutul actelor normative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*