FOTO Lucrările la grădinița “Paradisul copiilor”, în plină desfășurare. Muncitorii amenajează trotuarele, finisează gardul și montează suprafețele pentru locurile de joacă

Continuă luicrările la grărdinița din Parcul Verde. FOTO Primăria Cumpăna

Lucrările la grădinița “Paradisul copiilor” din zona Parcul Verde din comuna Cumpăna sunt în plină desfășurare.

Astfel, în curtea interioară au fost amenajate trotuarele, are loc finisarea gardului, se montează tartan pe suprafețele destinate locurilor de joacă, iar la interior se fac ultimele finisaje.

Suprafață construită a grădiniței este de 521,46 metri pătrați, regim de înălțime P+1E, iar

suprafață desfașurată -1030,90 de metri pătrați.

Capacitatea grădiniței cu program prelungit – 6 Săli de clasă pentru 150 de copii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*