A început asfaltarea străzii Aleea Taberei

Asfaltare în Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria Cumpăna a anunțat că a început asfaltarea străzii Aleea Taberei.

Proiectul “Modernizare drumuri în comuna Cumpăna – 3,786KM” continuă după obținerea avizului favorabil de la ISC Constanța. Constructorul procedează la asfaltarea străzilor cuprinse în proiect: strada Aleea Taberei, strada Taberei, strada Crinului, strada Transformatorului, strada Berzei.

Astăzi, 25.11.2022 a început asfaltarea pe strada Aleea Taberei și va continua pe restul străzilor, în funcție de condițiile meteo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*