Accident cu patru autoturisme pe DN 39E, în Cumpăna. Două persoane au fost rănite

Ambulanță. FOTO SAJ Constanța

Un accident cu patru autoturisme a avut loc în data de 27 iunie, pe DN 39E, în comuna Cumpăna, iar două persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39E, localitatea Cumpăna, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. În urma impactului au rezultat 2 victime. Cele două persoane, care au suferit diverse traumatisme, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

Circulația în zona respectivă a fost blocată complet timp de câteva zeci de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*