Apa va fi oprită în Cumpăna între orele 10.40 – 14.00

Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Intrarea în comuna Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Apa va fi oprită în Cumpăna marți, 19 ianuarie, între orele 10.40 – 14.00 din cauza unei avarii la conducta de alimentare.

RAJA a a anunțat că marți, 19 ianuarie, conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Cimitirului cu Veteranilor din localitatea Cumpăna, a suferit o avarie. Pentru remedierea acesteia, RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile către toți consumatorii din localitate, în intervalul orar 10.40 – 14.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*