Mai multe proiecte propuse de Primăria Cumpăna, aprobate de Compania Națională de Investiții

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Mai multe proiecte propuse de Primăria Cumpăna, printre care bazinul de înot, Centrul Civic, au fost aprobate de către Compania Națională de Investiții.

Primarul Mariana Gâju a anunțat pe pagina sa de Facebook că aceste proiecte de anvergură sunt aproape de a fi realizate.

“Cu bucurie nemărginită vă informez că am primit răspuns din partea Companiei Naționale de Investiții, referitor la stadiul de implementare a proiectelor de anvergură, depuse spre finanțare (Centrul Civic, modernizare străzi, Bazin de înot).
Suntem foarte aproape să le vedem realizate și nu vom renunța până când acest lucru nu se va întâmpla, căci pentru asta luptăm zi de zi, pentru dezvoltarea comunei noastre și pentru binele fiecărui locuitor!”, a declarat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*