FOTO Membrii PNL Cumpăna au organizat o acțiune de plantare arbuști în parcul Elena Frâncu din comuna Cumpăna

PNL Cumpăna a organizat o acțiune de plantare arbuști în parcul Elena Frâncu

Organizația locală a Partidului Național Liberal a organizat astăzi, 14 iunie, o acțiune de plantare arbuști în parcul Elena Frâncu din comuna Cumpăna.

“Acțiunea ne-a oferit prilejul să facem mișcare și foarte mulți prieteni noi iubitori de natură dar și să arătăm că ne preocupă viitorul comunei printr-un gest simplu, dar durabil. Martorii tăcuți ai evoluției, pomii vor rămâne mult timp după noi. Mulțumim tuturor celor ce s-au implicat în acest proiect!” a scris președintele PNL Cumpăna, George Tufă pe pagina sa de Facebook.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*