Centrul AfterSchool din Cumpăna rămâne deschis

After school Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Asociația pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna și Primăria comunei Cumpăna au anunțat  că activitatea Centrului AfterSchool va continua.

Astfel, începând de luni, 9 noiembrie 2020, programul va fi următorul: copiii vor veni la AfterSchool în intervalul orar 07:45-08:00 având la ei materialele necesare desfășurării orelor online (tabletă/telefon, căști- aplicatii necesare desfasurarii orelor- instalate pe dispozitive)

Între orele 08:00 – 12:00 copiii vor participa la orele online conform programei școlare. La ora 12:00 vor mânca prânzul, respectând meniul AfterSchool de până acum, după prânz cei de clasa pregătitoare și clasa întâi se vor odihni, iar după ora 14:00 se vor face temele. Copiii de clasa a II-a și a III-a își vor efectua temele începând cu ora 13:00.

În intervalul orar 16:00 – 17:00 copiii vor fi preluați de către părinți.

Toate activitățile se vor desfășura respectând ca și până acum toate măsurile de protecție în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*