Primarul Mariana Gâju urează succes elevilor care susțin examenul de Bacalaureat. “Cumpăna are nevoie de energia și optimismul vostru pentru dezvoltarea armonioasă a comunității!”

Primarul Mariana Gâju, mesaj de încurajare pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat
Primarul Mariana Gâju, mesaj de încurajare pentru elevii care susțin examenul de Bacalaureat

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju le-a transmis un mesaj de încurajare absolvenților de liceu care susțin în această perioadă examenul de Bacalaureat.

“Toată energia pozitivă și încurajările mele se îndreaptă în săptămâna ce urmează către tinerii care după 12 ani de studiu dau piept cu cel mai de temut examen al maturității, primul pas în crearea viitorului lor ca adulți!
Emoțiile sunt mari, însă, nu vă gândiți la ce ar putea merge rău, sunteți atât de aproape de victorie! Ați muncit mult, nu a fost ușor, iar acum aveți ocazia de a culege roadele efortului vostru susținut!
Aveți încredere în voi și în cunoștințele cultivate cu drag de profesori, concentrați-vă, citiți cu atenție fiecare cuvânt de mai multe ori și așterneți pe foaia de examen orice informație vă poate oferi puncte în plus, însă indiferent de rezultat nu vă pierdeți speranța!
Mult succes tuturor, Cumpăna are nevoie de energia și optimismul vostru pentru dezvoltarea armonioasă a comunității!”, a transmis doamna primar, Mariana Gâju.

La nivelul județului Constanța, peste 6000 de absolvenți ai claselor de liceu vor susține Examenului Național de Bacalaureat.
Examenul începe luni, 22 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română, marți, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului.
Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie.

Pentru susținerea probelor scrise s-au înscris 6.092 de candidați, dintre care 4.632 de candidați din promoția curentă, respectiv 1469 de candidați din promoțiile anterioare.

Probele încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30.
Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie (până în ora 12:00).

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice.
Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*