Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor la Cumpăna  

O campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor a avut loc la Cumpăna. FOTO Cumpana News

O campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor s-a desfășurat recent în comuna Cumpăna.

Asociația Lăbuțe Cu Noroc din România, în colaborare cu organizația germană Freundeskries Strassehunse în Câmpulung, a desfășurat o amplă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din Cumpăna, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie.

În această campanie, s-au sterilizat un număr de 277 de câini și pisici.

Această campanie de sterilizare a avut un impact major in rândul populație. Prin campania de sterilizare se reduce semnificativ numărul de animale nedorite și totodată abandonul acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*