Mariana Gâju anunță construirea unei farmacii cu program non-stop la Cumpăna

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primarul Mariana Gâju anunță construirea unei farmacii cu program non-stop la Cumpăna după ce locuitorii comunei și-au manifestat această dorință.

“Mulți dintre dumneavoastră vă doriți ca pe raza comunei noastre să existe o farmacie non-stop, după ce acest program a fost întrerupt la una dintre farmaciile existente în localitate”, a declarat Mariana Gâju pe pagina sa de Facebook.

Ea a explicat că în cea mai recentă ședință a Consiliului Local a fost aprobată construirea unei asemenea farmacii.

“Vă anunț că în ultima ședință de Consiliu Local am propus proiectul de construire a unei farmacii non-stop în comuna Cumpăna și, chiar dacă au fost consilieri care s-au opus vehement acestei idei, proiectul a trecut și sperăm ca în viitorul apropiat, acest obiectiv să devină realitate”, a mai spus Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*