Manifestări festive la Cumpăna, de Ziua Unirii Principatelor Române

Ceremonie de Ziua Unirii la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează miercuri, 24 Ianuarie, de la orele 10.30, o serie de manifestări dedicate împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Manifestările se vor desfăşura după următorul program:

10.30 : Depuneri coroane de flori la monumentul „Memorialul Eroilor”

(situat la intrare în Cumpăna) și la Monumentul Eroilor din primul razboi mondial (langă biserica cu Hramul „Adormire Maicii Domnului”)

11.00 – Slujba religioasă și depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al doilea război mondial și la Monumentul Veteranilor (situate în fața Căminului Cultural)

Defilare militară –  Batalionul 341 Infanterie Constanța Topraisar – Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”, Brigada 243 Radioelectronică si Observare „Callatis”,  Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

12.15 – Spectacolul ˮUnirea în inimi de copii”, oferit de preșcolarii și elevii instituțiilor de învățământ de pe raza comunei Cumpăna, alături de ansamblurile folclorice ale comunei și soliștii acestora, în onoarea Zilei Unirii Principatelor Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*