Mariana Gâju a câștigat un nou mandat de primar al comunei Cumpăna

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Mariana Gâju a câștigat un nou mandat de primar al comunei Cumpăna, obținând aproximativ 60% din voturi.

Candidatul PSD la Primăria Cumpăna, Mariana Gâju, a câștigat un nou mandat la alegerile din 27 septembrie, fiind votată de aproximativ 60% din alegătorii care au venit la urne.

Prezența la vot a fost de aproape 51%.

Mariana Gâju a mulțumit cetățenilor pentru implicare și pentru alegerea făcută.

Dragii mei…am trăit un cumul de sentimente astăzi, iar cuvântul care poate caracteriza ceea ce simt acum este #MULȚUMIRE!

Fiecăruia în partea vreau să vă mulțumesc pentru implicare și alegerea făcută și vreau să știți că Mariana Gâju este și va fi primarul tuturor, ca și până acum. Ați ales să continuăm, împreună, pentru binele fiecărui locuitor, suntem învingători, iar întâi de toate, proiectele noastre de viitor pentru Cumpăna sunt câștigătoare.

Vă mulțumesc pentru emoțiile acestei zile și pentru încredere! Pornim cu dreptul, spre următorii patru ani!”, a afirmat Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*