Mariana Gâju, mesaj după anunțul intrării comunei în carantină: “Vor fi 14 zile grele, în care vom circula cu declarație pe proprie răspundere, în care vom fi obligați să fim și mai precauți ca până acum”

Primarul Mariana Gâju. FOTO Paul Alexe

Primarul Mariana Gâju a transmis vineri seara primul mesaj după anunțul intrării comunei Cumpănă în carantină, precizând că vor fi 14 zile grele în care oamenii vor circula cu declarație pe propria răspundere și în care sunt obligați să fie mai precauți ca până acum.

“Dragii mei, cu un nod în gât și cu durere vă anunț că localitatea noastră va intra oficial în carantină începând de mâine, 28.11.2020, de la orele 20.00.

Este o decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, după ce incidența îmbolnăvirilor a depășit 6 la mia de locuitori și în comuna noastră. Vor fi 14 zile grele, în care vom circula cu declarație pe proprie răspundere, în care vom fi obligați să fim și mai precauți ca până acum și în care nu vom avea voie să facem greșeli care să ne pună sănătatea în pericol”, a spus Mariana Gâju.

Ea a mai declarat că depinde de fiecare locuitor al comunei să aibă grijă de sănătatea sa și a celor din jur.

“Oricât de mult ne-am luptat și ne-am străduit să ținem în frâu acest virus, ceea ce nu ne-am dorit, s-a întâmplat și depinde de fiecare dintre noi să avem grijă de sănătatea noastră și a celor din jur.

Fac un apel către fiecare și vă rog din inimă să fiți cât mai optimiști, încrezători, uniți și înțelegători în aceste momente grele, împreună ca o mare familie, familia Cumpăna”, a mai afirmat Mariana Gâju.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*