Primăria Cumpăna organizează un eveniment cultural în parcul de agrement din localitate

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează un eveniment cultural special, ce va avea loc în parcul de agrement din localitate (str. Strajei nr. 85 A, în vecinătatea Sălii de Sport “Elena Frîncu”).

“Parcul cu Artiști” va fi deschis vineri, 25 august 2023, la ora 19:30, cu un spectacol de teatru, o comedie cu aromă franțuzească: „Vecina de deasupra“, de Pierre Chesnot. Joacă Natalie Ester și Dragoș Stemate.

„Este o poveste pe care o asemăn unei bomboane fine de ciocolată, pe care o savurezi fascinat, ca pe o plăcere vinovată. Sophie Delassere și Bertrand Lachaume sunt două personaje de care te vei îndrăgosti iremediabil, pentru că farmecul și umorul lor ating excelența“, subliniază actrița Natalie Ester.

Seara va continua cu proiecția filmului „Păcală se întoarce“, o altă comedie, de această dată românească, un film regizat de Geo Saizescu.

Rolurile principale sunt interpretate de Sebastian Papaiani, Denis Ștefan, Anemona Niculescu, Valentin Teodosiu, Magda Catone, Șerban Ionescu, Ștefan Sileanu și Nicodim Ungureanu.

Actrița Magda Catone va fi prezentă vineri, 25 august 2023, în “Parcul cu Artiști” din comuna Cumpăna, pentru a oferi detalii savuroase despre filmul în care a jucat, înaintea proiecției de la ora 21:00.

Intrarea este gratuită!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*