Serviciul Salubrizare și Gospodărie Cumpăna a anunțat că nu a reușit strângerea sectorului reciclabil pe trei străzi din comună

Mașnă de colectare a deșeurilor la Cumpăna. FOTO Salubrizare Cumpăna
Mașnă de colectare a deșeurilor la Cumpăna. FOTO Salubrizare Cumpăna

Serviciul de Salubrizare și Gospodărie Cumpăna a anunțat că nu a reușit să finalizeze strângerea sectorului reciclabil pe trei străzi din comună.

Este vorba de străzile Mării, Soarelui și Zefirului. Pe acest sector se va intra marți dimineață, începând cu ora 7.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*