Preșcolarii și elevii din Cumpăna invitați să participe la activitățile derulate în cadrul proiectului social “ARTA Emoțiilor”

Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Căminul Cultural Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Vineri, 20 octombrie 2023, preșcolarii și elevii comunei Cumpăna sunt invitați să participe la activitățile derulate în cadrul Proiectului social “ARTA Emoțiilor”.

Proiectul cuprinde două activități educative: Teatru de păpuși pentru preșcolari și Workshop privind comportamentele antibulliyng, activități culturale în rândul elevilor de nivel gimnazial și liceal.

Astfel, în cadrul Casei de cultură din comuna Cumpăna va fi pusă în scenă, în două reprezentații, piesa de teatru “Punguța cu doi bani”. Sunt așteptați să participe toți preșcolarii celor trei grădinițe din localitate la spectacolele ce vor avea loc începând cu ora 9:30, respectiv ora 11:00.

Elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” vor fi implicați începând cu ora 11:30, într-un workshop antibulliyng susținut de actorii Clubului Amicii. Aceștia vor urmări scurtmetraje privind comportamentele antibulliyng și vor fi implicați în activități culturale. Elevii vor fi implicați în activități ce vizează antrenamentul echipei, cât și în activități individuale ce contribuie la dezvoltarea fiecărui membru în parte.

Proiectul social “ARTA Emoțiilor” este un proiect inițiat de Asociația Art Music for People cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al comunei Cumpăna și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Acesta își propune să contribuie la dezvoltarea personală a tinerilor, la dezvoltarea capacității de lucru în echipă, la dezvoltarea relațiilor interumane și a capacității de interacțiune, dezvoltarea aptitudinilor artistico-plastice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*