Primăria Cumpăna a amânat Serbarea Câmpenească programată pe 1 mai pentru 25 mai din cauza vremii nefavorabile

Serbare câmpenească la Cumpăna, în 2023. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Cumpăna a anunțat că a fost amânată Serbarea Câmpenească programată pe 1 mai pentru 25 mai din cauza vremii nefavorabile.

”Dragi locuitori ai comunei Cumpăna,

Cu părere de rău vă anunțăm că, din cauza condițiilor meteo actuale și a prognozei zilei de mâine, suntem nevoiți să amânăm Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna cu ocazia zilei de 1 mai.

În acest moment, terenul greu accesibil nu asigură condițiile optime pentru buna desfășurare a acestei activități. De asemenea, cel mai important lucru la care ne gândim este protecția sănătății celor mai buni ambasadori, cei mai buni artiști ai comunei – copiii noștri.

Serbarea Câmpenească este astfel reprogramată pentru data de 25 mai, în aceeași locație, în Golful de pe Malul Stâng al Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Ne adresăm pe această cale și agenților economici pe care-i rugăm să rămână alături de noi în slujba locuitorilor comunei Cumpăna și a prietenilor acestora” – a declarat Mariana Gâju.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*