Primăria Cumpăna a decis suprapunerea traseelor celor două firme de transport din comună. Cetățenii, invitați să vină cu propuneri

Microbuz de transport în comun în Cumpăna. FOTO Facebook
Microbuz de transport în comun în Cumpăna. FOTO Facebook

Primăria Cumpăna se zbate să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor cu transportul în comun. După ce a depus petiții la Consliul Județean și Poliție, iar răspunsurile au întârziat să apară, administrația locală a discutat direct cu transportatorii.

Pentru îmbunătăţirea transportului public de persoane a fost implementată măsura suprapunerii celor două trasee stabilite în interiorul comunei Cumpăna, în așa fel încât teritoriul localităţii să fie acoperit de un traseu unic, rezultând astfel o dublare a capacității de transport, realizarea unui interval de 10 minute între vehicule la orele de varf, dând posibilitatea cetățenilor să achiziționeze un singur abonament, valabil pentru orice mijloc de transport.

“Vă solictăm să vă exprimaţi şi argumentaţi punctul de vedere referitor la decizia sus menţionată, pentru ca în urma analizării tuturor propunerilor dvs. să se poată stabili dacă măsura luată este oportună şi eficientă sau dacă poate fi îmbunătăţită”, a transmis primarul Mariana Gâju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*