Primăria Cumpăna deschide parcul copilăriei “Vis de iarnă”

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna organizează duminică, 10 decembrie 2023, ora 17:00, la Deschiderea Parcului Copilăriei “Vis de iarnă”, situat în parcarea  Complexului Sportiv “Centenar 2018” cu intrare din strada Vișinului.

Vor fi foarte multe surprize, darul cel mai de preț pe care administrația publică locală l-a pregătit în acest an este patinoarul, realizat  în parteneriat public-privat, deschis în perioada 10 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

“Cu ocazia deschiderii, vă vom purta în atmosfera Sfintelor sărbători ale Crăciunului prin spectacolul oferit de Colindătorii ansamblurilor reunite ale comunei Cumpăna  Boboceii Cumpenei și Mugurașii Cumpenei pregătite de domnul profesor Constantin Olteanu.

Vom aprinde luminițele Bradului de Crăciun al anului 2023, pregătindu-ne de trecerea cu sănătate și pace în anul 2024” – Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*