Primăria Cumpăna lansează un proiect de creștere a eficienței energetice la Liceul tehnologic Nicolae Dumitrescu – Corp C1 (Școala nouă)

Liceul Tehnologic Cumpăna

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Cumpăna organizează în data de 11 decembrie 2023, evenimentul de lansare a proiectului  „Creşterea eficienţei energetice la Liceul tehnologic Nicolae Dumitrescu – Corp C1 (Școala nouã)”, COD SMIS 137821, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritarã 3: Sprijinirea tranziţiei cãtre o economie cu emisii scãzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1: Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionãrii inteligente a energiei şi a utilizãrii energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clãdirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea B: Clãdiri publice.

Bugetul proiectului este de  2.880.438,55 lei, din care  2.411.928,86 lei reprezintă valoarea totală eligibilă pentru finanţare prin POR 2014-2020 (2.050.139,55 lei valoare eligibilã nerambursabilã din FEDR, 313.550,74 lei valoare eligibilã nerambursabilã din bugetul naţional şi 48.238,57 lei valoarea cofinanţãrii eligibile a Beneficiarului). Valoarea neeligibilã a proiectului este în valoare de 468.509,69 lei.

Obiectivul general al acestui proiect vizeazã creşterea eficienţei energetice a imobilului în care funcţioneazã Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu – corp C1 (Școala nouã), prin realizarea unor categorii de lucrãri specifice, în mãsurã sã asigure condiţii de cea mai bunã calitate pentru desfãşurarea activitãţilor educaţionale la nivelul localitãţii rurale Cumpãna, judeţul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*