Rezultate bune obținute de sportivele secției de lupte a CS Victoria Cumpăna la Campionatul Naționale de cadeți și juniori

Sportivele secției de lupte a CS Victoria Cumpăna, pregătite de profesorul Vasile Vicol, au obținute rezultate frumoase la Campionatul Național de cadeți și juniori, desfășurat la Costinești.

Astfel, Iancau Bianca a obținut locul 2 la cadeți, categoria 40 de kilograme, iar Tabert Alina, locul 4 la juniori, categoria 70 de kilograme.

Marin Isabela – categoria 50 kg – juniori, nu a mai participat din cauza unei accidentări.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*