Ceremonia de învestire a Marianei Gâju în funcția de primar al comunei Cumpăna va avea loc pe 28 octombrie de la ora 12

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu / Cumpaneni.ro

Prefectura Constanța a anunțat că ceremonia de învestire a Marianei Gâju în funcția de primar al comunei Cumpăna va avea loc pe 28 octombrie de la ora 12.

Prefectul Silviu Coșa a emis ordinul pentru convocarea consilierilor locali declarați aleși la data de 27 septembrie 2020 și validați de instanțele de judecată, în ședința de constituire a Consiliului Local Cumpăna.  Aceasta va avea loc pe data de 28 octombrie de la ora 12. Cu acest prilej se va desfășura și ceremonia de învestire a Marianei Gâju în funcția de primar al comunei.

Mariana Gâju a câștigat un nou mandat de primar, obținând 64,61% din voturi. PSD va avea majoritatea în Consiliul Local Cumpăna cu cele 11 mandate dintr-un total de 17. Celelalte șase mandate au revenit PNL și Alianței USR-Plus, câte trei pentru fiecare formațiune politică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*